Ik kan weer lachen, letterlijk en figuurlijk

jul 27, 2021 | Impact stories

  1. Impact stories
  2. Ik kan weer lachen, letterlijk en figuurlijk

Ik heb altijd gehoopt een gelukkig gezinnetje te starten. Helaas is mijn ervaring met het huwelijk verdrietig en koos ik uiteindelijk voor mezelf en mijn twee dochtertjes. Het huwelijk heeft naast littekens van het extreme geweld ook enorme schulden met zich meegebracht. Hiervoor zit ik nu in een schuldentraject. Het is zwaar, maar Alhamdoulilah. Het ergste vind ik dat mijn kinderen mij niet vaak zien lachen. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Ik heb enorme gebitsklachten en kon door de schulden en het krappe weekbudget niet naar de tandarts om het te laten behandelen. Ik at dagen niet en kon alleen wat drinken. Ik kwam niet meer buiten door de pijn en kon mijn kinderen niet de aandacht geven die ze verdienen. 

Na maanden geduldig te zijn en te zoeken naar oplossingen, kwam ik uiteindelijk bij het Nationaal Zakat Fonds terecht. Via hen kon ik mijn behandeling starten en Alhamdoulilah, ik kan weer lachen. Mijn dochtertjes hebben hun moeder weer terug en ik heb weer zin om aan de slag te gaan.

Mijn droom is…. om mijn dochtertjes op te laten groeien als vrome moslima’s.

Ben jij klaar om jouw Zakat te betalen?

Wij helpen honderden medemoslims per week. Jouw plicht is hun recht. Sluit je aan bij de duizenden anderen die hun Zakat afdragen via NZF.

Meer om te lezen

De boer met kiespijn

1,5 miljoen Nederlanders vermijden de tandarts vanwege de rekeningen. Wanneer was jij bang voor...

Vragen? Klik hier.