Samenwerkingen

Het Nationaal Zakat Fonds (NZF) werkt met diverse organisaties samen. Van de GGD tot aan maatschappelijk werk. Van bewindvoerders en schuldhulpverleners tot aan specifieke (jeugd)hulpverlening. De samenwerkingen zijn een belangrijke bouwsteen voor het realiseren van een duurzame verbetering voor mensen die een aanvraag indienen.

Samen komen we verder

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom bestaat NZF?

De kloof in de samenleving neemt alsmaar toe. Er zijn veel mensen die worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen en in een neerwaartse spiraal van armoede en andere maatschappelijke problemen terecht komen. Mensen die voor een dubbeltje zijn geboren, worden bijna nooit een kwartje. Bijna de helft daarvan heeft een Islamitische achtergrond. Dit is een probleem voor jou, mij en iedere Nederlander. Maar samen kunnen we dit doorbreken!

Hoe werkt NZF?

Bij het Nationaal Zakat Fonds kan er op twee manieren een aanvraag worden ingediend. Door een hulpverlenende organisatie, namens een cliënt. Of door de persoon zelf. Hiermee verlagen we de drempel voor iedereen.

De samenwerkingen met organisaties is op basis van wederkerigheid. Zo zijn organisaties in de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een cliënt, bijvoorbeeld omdat een financiële impuls helpend zou kunnen zijn in de casus. Tegelijkertijd verwijst het Nationaal Zakat Fonds ook graag een (individuele) aanvraag door naar een hulpverlenende organisatie zodra een specifieke hulpvraag zichtbaar wordt. Uiteraard zal dit alleen gebeuren met in- en toestemming. 

Hoe kom ik in contact?

Wil jij met ons sparren over een samenwerking met jouw organisatie of in jouw gemeente?

Neem dan contact op met Nora el Abdouni via nora@nationaalzakatfonds.nl of 06- 25213784.

Klaar om samen te werken?

Doneer Sadaqa óf betaal jouw zakat zodat wij hiermee namens jou verder mensen kunnen helpen.

Vragen? Klik hier.