Zakat Workshops

Wij zijn het Zakat instituut in Nederland dat zich elke dag op de derde pilaar van de Islam richt. Wij hebben duizenden moslims geholpen met hun Zakat berekening. Om die reden zouden we kunnen zeggen dat als het op Zakat uitkomt, wij wel wat weten.

€ GRATIS

Een interactieve sessie met onze Zakat experts.

Online

Het berekenen van de Zakat kan stressvol zijn. Met jouw dynamische leven kunnen de vragen zich opstapelen. Betaal ik Zakat over mijn goud en zilver? En hoe zit het met mijn aandelen?

Wat jouw vraag ook is, deze Ramadan, wij gaan jou helpen om de Zakat correct te berekenen op een eenvoudige en gemakkelijke manier. Onze unieke Zakat Masterclass is ontworpen om jou het vertrouwen en de kennis te geven die jij nodig hebt om klaar te zijn voor jouw derde pilaar.

Opkomende events

30

maart 2024

14:00-15:00

 Online

Zakat webinar voor starters

Ben je nieuw in de wereld van Zakat of op zoek naar een verfrissende kijk? Dit webinar biedt jou antwoorden op de meest gestelde vragen, van het berekenen van je Zakat tot het begrijpen van de impact van jouw bijdragen. Mis het niet!

31

maart 2024

15:00-16:00

 Online

Zakat webinar voor ondernemers

Ondernemer? Ontdek alles wat je moet weten over Zakat en jouw bedrijf. Leer hoe je jouw rijkdom kunt zuiveren. Mis het niet!

20+

Workshops vonden al plaats

1.500+

Hebben al meegedaan

100%

Garantie dat jij iets leert

Heb jij een complexe onderneming? 

Als jij een ondernemer bent en complexe vragen hebt, plan dan een gratis adviesgesprek in met één van onze Zakat adviseurs.

Vragen? Klik hier.