Betaal jouw Zakat

Alhamdolilah, je bent bezig om jouw rijkdom te zuiveren. Noteer hieronder de bedragen om direct te betalen.

Zakat betalen via NZF

Met jouw Zakat kun jij Nederlandse moslims in nood helpen. Door jouw Zakat via NZF te betalen, krijg je de mogelijkheid om mee te denken waar jouw Zakat naartoe mag. 

Jouw Zakat is nodig in Nederland

Jouw Zakat is meer dan alleen een betaling. Het is naast een zuivering van jouw rijkdom ook een manier om sociale verandering te creëren.

Overal in Nederland leven tienduizenden moslims in wanhopige situaties. Zij zijn niet in staat om zich te ontwikkelen of in hun basisbehoeften te voorzien. Enkel door geldgebrek.

Jouw Zakat is de oplossing.  Jij kunt de levens van medemoslims naar een hoger niveau tillen en levens veranderen. Het is aan jou, aan ons.

Hetzelfde doen als onze voorgangers?

Afdragen via het Nationaal Zakat Fonds

Het Nationaal Zakat Fonds zorgt voor de verzameling en verdeling van Zakat in overeenstemming met de Sunnah van de Profeet Mohammed (vzmh). Dit doen wij op een verantwoorde- en transparante manier aan degenen die het nodig hebben in Nederland. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse moslims met elkaar verbonden zijn en op elkaar kunnen rekenen in tijden van hoop en wanhoop. We zijn solidair met elkaar.

Verander levens met jouw Zakat

Wat onze gevers bereiken

Bekijk hoe de Zakat hen heeft geholpen

Jouw Zakat is mijn Islam

Ik bid zonder (schone) hoofddoek, want dit is mijn enige kleding. Het was enerzijds pijnlijk om te horen..

Vragen? Klik hier.