CBF – Toezicht op goeddoen

Er zijn duizenden medemoslims in Nederland die leven in armoede. We ontvangen honderden aanvragen per week en doen ons best hen te helpen. Jij kunt hier deel van uitmaken.

CBF-erkenning

NZF beschikt over de CBF Erkenning vanaf 1 april 2022. De CBF Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ongeveer 80% van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Jaarverslagen

Het jaarverslag van NZF laat zien wat we dit jaar hebben weten te bereiken als impactvolle organisatie.

Zakat audit

NZF opereert binnen het Islamitische raamwerk. En eerlijk? Dit is én blijft dagelijks als een immense verantwoordelijkheid. Om die reden laten wij jaarlijks onze processen auditen door wereldwijd gerespecteerde geleerden. Lees ons jaarlijkse Zakat audit.

Lees hier de Zakat audit >

Beleidsplan

NZF heeft een beleidsplan waarnaar haar uitvoerend bestuur opereert. Deze is hier te lezen.

Lees het beleidsplan >

NZF's statuten

NZF heeft haar governance en doelstellingen vastgelegd in haar statuten. Lees hier de statuten.

Lees hier de statuten >

Kunnen de medemoslims op jou rekenen?

Doneer Sadaqah óf betaal jouw zakat zodat wij hiermee namens jou verder mensen kunnen helpen.

Vragen? Klik hier.