Ontvang Zakat

Het Nationaal Zakat Fonds is er zowel voor de Zakat betaler als de ontvanger.

Wij willen iemand duurzaam en goed kunnen helpen middels de Zakat. NZF verdeelt de Zakat over de 8 categorie├źn op een evenwichtige en strategische wijze.

De liefdadigheid (Zakat) is slechts voor [1] de armen en [2] de behoeftigen, en voor degenen [3] die hieraan (d.w.z. aan het inzamelen ervan) werken, en voor degenen [4] van wie de harten nader (tot de islam) worden gebracht, en voor [5] de slaven (die zichzelf vrij willen kopen), en voor degenen [6] die schulden hebben, en [7] om (het uit te geven) op de Weg van Allah, en voor [8] de (behoeftige) reiziger. Dit is vastgesteld door Allah. En Allah is Alwetend, Alwijs. (Koran, hoofdstuk 9, vers 60)

Als jij denkt dat je in aanmerking komt om Zakat te ontvangen, vul dan het korte aanmeldformulier hieronder in en wij nemen contact met jou op om te kijken ├│f en op welke manier we jou duurzaam verder kunnen helpen.

Aanmeldformulier

Ik stem ermee in dat het Nationaal Zakat Fonds (NZF) de volledige autorisatie krijgt over mijn Zakat en die namens mij uitgeeft in lijn met de behoeften die in de aanvraag zijn overeengekomen.